lauantaina, toukokuuta 17, 2003

Muutamissa blogeissa on puhuttu IRC-galleriasta. Ilkka kehui luokituksia "normaali, babe ja megababe" erinomaiseksi esimerkiksi siitä, miten paljon ulkonäköpreferenssit ovat henkilöstä riippumattomia. Minusta taas näytti siltä, että ulkonäköjen miellyttävyyden keskihajonta oli koko galleriassa niin pieni, ettei mitään kunnollisia systemaattisia eroja voida saada sellaisesta otoksesta esille. Esimerkiksi lähes kaikki selvästi ylipainoiset tai lähes kaikki muuten selvästi rumat olivat jättäytyneet suosiolla pois. Myöskin galleriassa näytteillä olleiden iät olivat enimmäkseen niin kapealla vaihteluvälillä 20 molemmin puolin ja kuva-aineisto niin vaihtelevan tyyppistä, ettei eroja senkään takia oikein synny.

Myös ryhmässä "normaali" oli joukossa varsin kauniita tyttöjä, joille antaisin kouluarvosanan 9. Sellaisia, joille antaisin numeroksi yli 8 oli aika paljon. Normaalien ryhmässä oli toki sellaisiakin, joita voisin sanoa rumiksi, joille siis antaisin kouluarvosanaksi 5-6. Yllättäen sellaisia löytyi pari megababe-luokastakin. Minä luulen, että ne luokitukset on muodostanut joku melko sattumanvaraisesti ulkonäön suhteen. Todennäköisesti perusteena on ollut flirttaileva käytös IRC-kanavilla tai sitten ihan yksinkertaisesti tuttavuussuhteet.

Erityisesti flirttaileva käytös on omiaan nostattamaan luokitusta, koska arvosteluperiaatteena on kiihottavuus eikä esimerkiksi lainkaan se, kuinka paljon on valmis uhraamaan muita seksioptioita saadakseen arvosteltavan seksikumppanikseen. Asiahan on nimittäin niin, että lyhyellä tähtäimellä nainen voi helposti nostaa osakkeitaan antamalla itsestää anteliaan vaikutelman antamalla ymmärtää, että seksiä on helposti tulossa. Seksikkyyden, halukkuuden ja kauneuden välillä yksinkertainen käsitteellinen yhteys: seksikkyys = halukkuus * kauneus.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu