torstaina, kesäkuuta 05, 2003

Birdy on päivittänyt selibaattipäiväkirjaansa. Tällä kertaa aiheena ovat miehet, jotka eivät halua parisuhteita mutta seksisuhteita kylläkin. Lainaan Birdyä:Aikoinaan syntyi käsite Kynnys kainalossa-parisuhteesta. Jostain syystä tuo tuntuu olevan miespuolisille lähes luontainen tapa - "miehet tahtovat suhteen pysyen poikamiehenä, naiset tahtovat sitoutua" -ralli alkaa taas:) Kun on kynnys kainalossa, voidaan aina tiukan paikan tai vastuunottamisen tullen nostaa kynnys näytille ja hihkua voitonriemuisena, että 'mä oon kynnyksen tällä puolella, tää ei koske mua!'. Kun taasen näyttäisi olevan kivaa tarjolla, voidaan asettaa kynnys lattialle, hypätä sen 'sisäpuolelle' ja todeta, että hei olen tässä, mulle kans. Tosi miehekästä, uuh.

Koska vellihousuja aina riittää, voisivat naiset olla hieman valppaampia: jos mies ei aidosti kykene edes järkevään seurusteluun sitoutumaan, skipatkaa! Mitä ihmettä naiset oikein kuvittelevat, jos he luulevat rakkautensa (toisin sanoen sen, että antavat pimppaa miehelle, joka ei mitään muuta naisista haluakaan) muuttavan miehen kumppaniksi? Kynnyskainaloisen miehen kanssa on aivan turhaa vehdata: mitään muuta ei saa kuin pahan mielen.
Vastaan Birdyn kysymykseen. Tällaisissa suhteissa roikkuvat naiset saavat vastineeksi suhteen epävarmuudesta mahdollisuuden heilasteluun eroottisesti kiinnostavamman ja kenties muillakin tavoilla paremman miehen kanssa kuin todennäköisesti saisivat, jos ottaisivat jonkun, joka on halukas sitoutumaan monogaamiseen suhteeseen juuri heidän kanssaan. Tilanne, jossa mies roikkuu (turhassa) seksin toivossa itselleen liian tasokkaan naisen itkuolkapäänä ja ilmaisena remonttireiskana tms., on analoginen Birdyn kuvaaman tilanteen kanssa.

Naisilla, joiden pulmallista tilannetta Birdy kuvaa, on hyvin paljon yhteistä alemmantasoisten miesten kanssa. Ehkä he voisivat perustaa yhteisen yhdistyksen etujaan ajamaan. Tai jotain.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu