torstaina, kesäkuuta 12, 2003

Ilkka totesi, että häntä olisi varmaan helppo parodioida. Niin onkin. Alla parodia tyypillisestä Ilkan merkinnästä:



Kävellessäni eilen Sponge Streetiä pohjoiskaakkoon havahdun todella herkulliseen bulldogin tuoksuun. Tuo pohjoiskorealainen herkku on ollut minun ja Danin suosikki jo kauan. Lähdin seuraamaan vainuani. Varmaankin lähistölle oli perustettu uusi pohjoiskorealainen ravintola. Nam, kohta saisi mahan täydeltä herkullista bulldogia!

Tunnin käveltyäni huomasin, että tuoksu oli tultava viereisen korttelin sisäpihalta. Sisäpihalle mentyäni tajusin, että tuoksu tuli pihan reunalla olevista roskalaatikoista. Mietin pitäisikö minun vilkaista laatikkoon sisälle katsoakseni, oliko annos heitetty roskiin pakkauksessa, jossa olisi ravintolan nimi. En kuitenkaan uskaltanut herättää enempää huomiota. Viereiseen puuhun kytketty koira haukkui ja tuijotti minua sen verran vihaisen näköisenä. Pettyneenä poistuin paikalta tajuten, että olin ohittanut silmääkään räpäyttämättä kaikki hodarikojut matkalla tänne.

Sitten mielialani kirkastui, kun muistin, että puolen tunnin kuluttua kaapelikanavalta alkoi suosikkisarjani Fluffy Supertappaja.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu