tiistaina, heinäkuuta 08, 2003

Naiskansalaisen diary kirjoittaa renttuihin sekaantumisistaan. Teksti on rehellistä ja siinä tunnustetaan asetelman epätoivoisuus. Lopuksi kirjoittaja toteaa:
Tällä ikää rohkenen kuitenkin vielä ajatella, että masokistiset miesvalintani jossakin elämäni vaiheessa vaihtuvat sellaisiksi, että ne mukavat köriläät muuttuvat silmissäni kiinnostaviksi ja haluttaviksi pakkauksiksi. Sitten kun tämä elämän mullistava muutos tapahtuu, toivon että vielä ehtisin kaapata sellaisen miehen itselleni ja olla jopa hetken onnellinen, muulloinkin kuin yksin. Siihen asti todennäköisesti hakkaan päätäni betoniseinään ja pompin paikallani kummastellen että ihan kuin mulle ois käyny joskus aikasemminkin tälleen...
Kovin vanhaksi ei välttämättä kannata odottaa. 30 vuotta on takaraja. Vielä kolmekymppisenä epäluotettaviin renttuihin toistuvasti sekoilevan naisen kelpavuus kestäviin parisuhteisiin alkaa olla jo aika kyseenalainen. Silloin on varmaan parempi vaan jatkaa samaan malliin, jotta rentuilla olisi muuta tekemistä kuin ahdistella kunnon(miesten) naisia.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu