perjantaina, heinäkuuta 11, 2003

Panu kirjoittaa:
Omissa psykonarttujutuissani onkin ollut ilmeisesti säännöllisesti kyse siitä, että nuori nainen on pyrkinyt värväämään minua resurssipooliinsa, ja minä olen tulkinnut sen niin, että tyttö haluaa minut seurustelukumppanikseen. Perkolan Tommi mainitsi kerran Ihmissusissa tutusta tytöstä, joka innostui milloin mistäkin uudesta asiasta ja harrastuksesta, ja hankki suunnilleen joka kolmas viikko uuden opasmiehen selittämään itselleen tämän harrastuksen alkeita. Opasmies kuvitteli näissä "suhteissa" säännöllisesti, että hänellä olisi jotain saumoja tyttöön - seksi- tai seurustelukumppanina - ja sai joka kerta nenilleen; mutta kaikki nämä opasmiehet olivat liiaksi herrasmiehiä suuttuakseen siitä, että heitä oli käytetty hyväksi.
Aivan oikein. Tarkoituksenmukainen menettelytapa tilanteessa, jossa on eroottisessa mielessä kiinnostunut naisesta, jonka kanssa on selvästi enemmän antajan puolella resurssimielessä, on tehdä selkeä aloite jo hyvissä ajoin ennen kuin on mennyt panostamaan emotionaalisesti kovin paljon. Jos juttu ei etene toivotulla tavalla, on syytä todeta päätyneensä resurssihaaremin jäsenkokelaaksi. Silloin lopetetaan yhteydenpito asianomaiseen naikkoseen. Jos nainen pyrkii uudestaan seuraan, menettely toistetaan niin monta kertaa, että kottarainen joko häipyy lopullisesti matkoihinsa tai kellistyy petiin.

Missään tapauksessa ei kannata ihastua tai rakastua naiseen, jonka kanssa eroottiset tunteet eivät ole aivan erehtymättömän molemminpuolisia, jos asialle jollain tavalla voi itse mitään. Seksi on varmin indikaattori siitä, joskin kannattaa muistaa kynnys mennä sänkyyn on erikorkuinen eri naisilla. Kehonkieli, ilmeet ja eleet merkitsevät näissä asioissa tuhat kertaa enemmän kuin sanat. Joskus jonkun kaunottaren kanssa saattaa kannattaa hengailla ilman seksiäkin, vaikka kyse ei olisikaan aidosta tasavertaisesta ystävyydestä. Miehelle, joka on usein bongattu hyvännäköisten naisten seurassa, irtoaa helpommin sänkyseuraa kuin yksinäiselle yrittäjälle. (Tämän havainnon on henkilökohtaisesti tehnyt muuten Birdykin liikkuessaan hilupilttuissa miespuolisen kaverinsa seurassa. Hän kirjoitti siitä taannoin s.k.i:ssä.)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu