tiistaina, elokuuta 12, 2003

Ilkka kyseli, mitkä ovat mielestäni kaikkien tiedossa olevat tosiasiat, joiden nojalla hän ei mielestäni ole ATM. No, Ilkka on naimisissa ja ollut naimisissa vähän yli kaksikymppisestä lähtien. Nämä seikat riittävät kumoamaan Ilkan kuulumisen (seksuaalimarkkina-arvoltaan) alemmantasoisten miesten joukkoon, ainakin, jos joukkoon kuuluminen määritellään kyvyttömyytenä saada lainkaan seksi- tai parisuhdetta.

Henry hahmottelee ATM:n määritelmiä. Henry kirjoitti: " Eräs alempitasoisuuden rajan määrittely yritys: "Jos ihminen joutuu käyttämään sinkkuna ollessaan seksin saamiseksi vähintään saman verran aikaa ja vaivaa, kuin siihen kuluisi rahaa, niin hän on alempitasoinen.". Tuolla kriteerillä taatusti yli puolet miehistä on alempitasoisia. Jos arvioidaan, että yhdynnän alin hinta maksullisilla markkinoilla on 60 euroa ja yhteen baarireissuun menee 20 euroa, niin flaksin on käytävä keskimäärin vähintään joka kolmas kerta, jotta ei kuuluisi ATM:ien joukkoon. Nuorellekin keskitasoiselle miehelle joka kolmas kerta on erittäin optimistinen arvio ainakin, jos ei kelpuuta keski-ikäistä rappioalkoholistia. Sitä paitsi 20 euroa on aika halpa hinta ravintolaillasta.

Henryn määritelmä neloskohdassa vaikuttaa minusta siis käyttökelvottomalta. Ehkä kaikkien paras määritelmä on ykköskohdan määritelmä, että ATM ei saa seksiä muuten kuin maksamalla siitä suoraan seksikumppanilleen selvää rahaa. Sellaisessa asemassa olevia miehiä lienee maassamme enintään 5-10 % osuus.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu