keskiviikkona, elokuuta 27, 2003

Lumi sekoittaa asioita, kun sanoo minun muka perääntyneen, kun lisäsin viime kommenttini loppuun, että aitojen ATM:ien tilanne on kaikesta huolimatta tukala. Ensinnäkin Lumi jätti joko ajattelunsa lepsuutta tai sitten tarkoitushakuisesti huomiotta, että minä erotin selvästi todelliset (määritelmäni mukaan) ATM:t ja sitten sellaiset, jotka luulevat olevansa ATM:iä mutta eivät vain huomaa niitä 50 kiloa ylipainoisia tyttöjä. Niinpä Lumi tuli antaneeksi väärän todistuksen sanoistani. Älä tee tuota enää, ja jos vahingossa teet, tunnusta ja korjaa virheesi rehellisesti!

Vastaan samalla Lumin kysymykseen, että miten 50 tai vaikka 80 kiloa ylipanoisen naisen asema on parempi kuin ATM:n (en tiedä tarkoittiko Lumi nyt todellista ATM:ää vai sellaiseksi itseään luulevaa ja oikeasti nirsoutensa takia yksin olevaa miestä). Ainakin todellisen ATM:n asema on huonompi, koska hän ei määritelmän mukaan saa minkääntasoista naisseuraa lääketieteellisesti normaaleista ja lisääntymiskykyisessä iässä olevista. Sen sijaan tyypillinen 50-80 kiloa ylipainoinen mutta muuten normaali nainen löytää kyllä kaikissa olosuhteissa ainakin seksiseuraa mutta yleensä myös seurustelukumppanin. Todellisia ATN:iä on monta kertaa vähemmän kuin todellisia ATM:iä. Todellisia ATN:iä, joilla ei käytännössä ole mahdollisuuksia saada seuraa kenestäkään normaaliväestöön kuuluvasta miehestä ovat lähinnä rappioalkoholistit, kehitysvammaiset ja vakavasti epämuodostuneet tms.

Toinen seikka on, että minä en ainakaan ole tuominnut sitä Sebastyneä. Olen toki perustelujen kera kutsunut häntä juntiksi ja todennut, että hän on aika peittelemättömän narsistinen, koska hän tuo itseään ja kauneuttaan esille tavalla, joka ärsyttää kanssaihmisiä. Sellainen on kuin heiluttaisi setelitukkua köyhälistön nenän edessä. Olen myös lausunut, että Sebastynellä on ansionsa. Ansioksi lasken varsinkin sen, että hän kotisivunsa mukaan harrastaa seksiä hyvän tahdon ja kohteliaisuuden osoituksena häneltä sitä kerjäävien miespuolisten ystävien kanssa. Hän on myös kirjoittanut sivuillaan joistakin henkilökohtaisista epävarmuuksistaan, joten ei häntä oikein voi syyttää pelkässä erinomaisuudessaan paistattelemisesta. Vaativuus rakastetuksi kelpaavan miehen suhteen on, kuten jo sanoin, mitä suurimmassa määrin lähinnä Sebastynen itsensä kannalta ongelma. En voi häntä siitä millään perusteella tuomita.

Börtsin nettipersoonasta minulla taas ei ole paljoakaan positiivista sanottavaa. Hänen keskustelutyylinsä uutisryhmissä on suurelta osin ja osin hänen nettipäiväkirjassaan on täysin asiatonta räyhäämistä. Uutisryhmä-Birdy menee usein negatiivisella tavalla henkilökohtaisuuksiin, ei hallitse logiikaa eikä argumentointia eikä edes halua yrittää. Minusta on ollut erityisen inhottavaa saada sellaista ryöpytystä niskaani vain vähän aikaa sen jälkeen, kun olen vaihtanut live-Birdyn kanssa sattumalta kaupungilla hänet tavattuani ystävällisiä sanoja.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu