keskiviikkona, elokuuta 27, 2003

Panu kirjoitti:
Markku toteaa myös, että nuorten ihmisten persoonallisuus voi kehittyä tarpeeksi, jotta ATM pääsee tilastaan eroon. Käsitys, jonka mukaan ATMyys olisi mielentila, on varsin tavallinen YTMien ja naisten keskuudessa, mutta ATMyys paranee asennemuutoksella huomattavasti harvemmin kuin yleensä luullaan. Sitä paitsi on syytä muistaa, että nuori ja komea poika ei ole ATM, vaikka hän saattaa nuorille ihmisille tyypillisen huonon itsetunnon vuoksi kuvitella päinvastaista. Nuoret naiset iskevät varsinkin nykyään tällaisen pseudo-ATM:n sänkyynsä heti tilaisuuden tullen ja opettavat hänelle hänen todellisen YTM-paikkansa hierarkiassa. Mutta aito ATM on aito ATM ja sellaisena pysyy.
En toki tarkoita, että ATM:yydestä päästäisiin asennemuutoksella. Tarkoitin vain sitä, että nuori ATM, joka ei ole fyysisesti rujo vaan esimerkiksi erittäin ujo ja epävarma, voi ajan mittaan kehittyä vähemmän ujoksi ja epävarmemmaksi ja siten päästä eroottisten suhteiden syrjään kiinni. Mitään dramaattista muutosta tuskin koskaan tapahtuu, mutta koska osa ATM:istä on vääjäämättä rajatapauksia, on väkisinkin niitä, jotka silkka Brownin liike tyrkkää KTM:ien puolelle.

Panu jatkaa:
Sitä paitsi on syytä muistaa, että nuori ja komea poika ei ole ATM, vaikka hän saattaa nuorille ihmisille tyypillisen huonon itsetunnon vuoksi kuvitella päinvastaista. Nuoret naiset iskevät varsinkin nykyään tällaisen pseudo-ATM:n sänkyynsä heti tilaisuuden tullen ja opettavat hänelle hänen todellisen YTM-paikkansa hierarkiassa. Mutta aito ATM on aito ATM ja sellaisena pysyy.
Toki joku nuori ja komeakin poika saattaa jonkin aikaa kuvitella olevansa ATM. Siksi todelliset ATM:t ovat harvinaisempia kuin ATM:nä itseään pitävien joukko. Sanoisin, että ulkonäön rujouden, alhaisen sosiaalisen statuksen tai epäseksikkään persoonallisuuden takia aitoja ATM:iä määritelmäni mukaan noin ehkä 5 prosenttia määritelmässä mainitusta perusjoukosta.

Naisenpuutettaan valittelevista miehistä enemmistö on puutteessa siksi, ettei kelpuuta esimerkiksi 50 kiloa ylipainoista tai tavallista huomattavasti rumempaa naista. Naiskommentaattorien ei silti kannata ottaa tästä vettä myllyynsä, koska aitojen ATM:ien asema on silti erittäin tukala.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu