torstaina, joulukuuta 18, 2003

Panu kommentoi Siitoin-kommenttejani:
Mutta en oikein sulata väitettä, että muukalaisista viehättyminen kuuluisi yksinomaan naisten biologiaan: kyllä minä ainakin koen eksoottiset tummat tytöt hyvinkin seksikkäinä.
Minulle taas tyttöjen värillä tai muilla etnisillä piirteillä ei ole oikeastaan mitään merkitystä heidän viehättävyytensä kannalta (jos nyt luetaan pois jotkut pygmit ja mitkä ne nyt oli Etelä-Afrikan alkuasukkaat, joiden naiset keräävät tolkuttomasti rasvaa nimenomaan pakaroihinsa, ynnä muut harvalukuiset fyysisesti muusta maailman väestöstä erityisen paljon poikkeavat). Keskimääräinen Amerikan alkuasukastyttö, afrikkalainen, aasialainen, eurooppalainen tai ihan mikä vaan on suunnilleen yhtä viehättävä. Kutakin ryhmää edustavien omassa kulttuurissaankin fyysisesti viehättävimmiksi äänestettyjen erot ovat vieläkin pienemmät.
Muslimien kohdalla ongelma on se, että muslimimiehet saavat maata "meidän" blondityttöjemme kanssa, mutta me emme vastavuoroisesti saa maata muslimityttöjen kanssa. Vanhassa Roomassa poliittisia liittoja luotiin mielellään niin, että Disastrius meni naimisiin Catastrophiuksen sisaren Catastrophian kanssa ja Catastrophius puolestaan Disastriuksen sisaren Disastrian kanssa. Suomalaisen rasismin pohjimmainen seksuaalinen syy on siinä, että me suomalaismiehet emme kollektiivisesti voi sopia vastaavanlaista vastavuoroista allianssia muslimiveljiemme kanssa, paitsi ehkä kääntymällä muslimeiksi.
Noinhan se on. Kyllähän muslimitytöt kovasti Suomeen saavuttuaan yrittävät meikäläisten miesten apajille, mutta heikäläiset sukulaismiehet usein estävät, jopa puukoin ja puntarein tarvittaessa.

Tuli muuten mieleeni, että suomalaisten miesten kannattaisi harkita Aasian maissa asumista, jos heikko flaksi Suomessa ottaa kupoliin. Esimerkiksi japanilaiset assosioivat helposti eurooppalaisen ulkonäön globaalisti palvottuihin, usein eurooppalaisiin urheilu- ja viihdealan tähtiin. Minua huvitti Pietarissa viime kesänä japanilaisten gon pelaajien kanssa lounastaessani heidän kutsuessaan minua "bekkam-saniksi". Tuollainen ei olisi varmasti pälkähtänyt kenenkään päähän Euroopassa, koska minä en näytä ollenkaan David Beckhamilta. (Tällä hylkeellä ei taida kuitenkaan olla minkäänlaista syytä uida Näsijärven rannoilta minnekään.)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu