keskiviikkona, joulukuuta 17, 2003

Pekka Siitoimelta puuttui valkoisen miehen taakka. Siitoin oli luultavasti melko neuroositon ja emotionaalisesti mutkaton kaveri, joka kuunteli vaistojensa kutsua sekä tyydytti mielitekonsa luontevasti ja anteeksi pyytelemättä. Miehiseen biologiaan perustuu halu puolustaa omaa territoriota ja sen naisia miespuolisia tunkeilijoita vastaan. (Toisaalta naiselliseen biologiaan perustuu taipumus viehättyä muukalaisista.) Siitoimen rasistinen ja muukalaisvastainen ideologia oli tuon vaiston luontainen ilmaus. Pekka Siitoin oli luultavasti myös keskimääräistä kansalaista vähemmän altis häpeäntunteille, mikä teki hänelle mahdolliseksi rakentaa itselleen oivallisesti sopinut elämäntyyli Suomen marginaalisissa kansallissosialistipiireissä, vaikka se herättikin laajemmissa piireissä naureskelua tai inhoa. Kaikki nuo piirteet tekivät Siitoimesta suositun naistenmiehen omissa joukoissaan.

Kokonaan eri asia on, onko syyllisyyden- ja häpeäntunteiden suhteellisesta vähyydestä käyttäytymismalleista, joihin sellainen johtaa, yleensä hyötyä yksilön itsensä tai yhteiskunnan kannalta. Pikemminkin ne alueet ja olosuhteet, joissa ihmiset käyttäytyvät kaikkein estottomimmin ja joissa yhteiskunnan moraalinen infrastruktuuri on haurain, ovat kaikkein kurjimpia. Todellisuudessa vain aniharvat yksilöt pärjäävät minkäänlaisissa resurssikilpailussa liittoutumatta. Menestyminen liittoutumimisessa edellyttää ainakin kykyä aitoon vastavuoroiseen altruismiin. Siihen tarvitaan toimiva omatunto ja kykyä itsehillintään. Laillisen yhteiskuntajärjestyksen ulkopuolella nollasummaisista resurssikilpailuista tunnetuimmassa eli kilpailussa seksipartnereista miehet järjestäytyvät heimoiksi tai jengeiksi voidakseen tuhota kilpailijansa ja ryöstääkseen heidän naisensa. Alkukantainen heimomoraali on kuitenkin auttamattoman riittämätön modernissa maailmassa.

Miesten ja naisten tyypilliset erot suhtautumisessa maahanmuuttajiin selittynevät miesten territoriaalisilla vaistoilla ja naisten viehtymyksellä muukalaisiin. Lisäksi on naisellisen sosiobiologisen edun mukaista, että urospooli monipuolistuu ja kasvaa, koska se johtaa miesten välisen kilpailun intensiteetin kasvuun. Miehet taas pyrkivät torjumaan "tunkeilijoiden" maahantulon. Siksi kaikenlaiset steventhomasit ovat sosiaalitanttojen ja muiden asiaankuuluvien viranomaisten erityisessä suojeluksessa.

Mainittakoon, että minulla ei ole mitään siirtolaisia vastaan. Suomeen voidaan aivan hyvin ottaa paljonkin lisää siirtolaisia, jos se tehdään hieman erityyppisillä perusteilla kuin nykyään. Suomen kannattaisi ottaa mallia Kanadan siirtolaispolitiikasta. Kanadassa siirtolaisen ajatellaan olevan resurssi eikä hyysäämisen kohde ja Kanadaan otetaan mieluiten henkilöitä, joilla on Kanadalle jotain annettavaa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu