torstaina, helmikuuta 17, 2005

Britannissa vainotaan entisiä muslimeja. Islamista luopuneet nykyiset kristityt tai ateistit joutuvat usein muslimien vainoamiksi. Sitaatti:
THE first brick was thrown through the sitting room window at one in the morning, waking Nissar Hussein, his wife and five children with a terrifying start. The second brick went through his car window.
It was a shock, but hardly a surprise. The week before, another brick had been thrown through the window as the family were preparing for bed in their Bradford home. The victim of a three-year campaign of religious hatred, Mr Hussein?s car has also been rammed and torched, and the steps to his home have been strewn with rubbish.
He and his family have been regularly jostled, abused, attacked, shouted at to move out of the area, and given death threats in the street. His wife has been held hostage inside their home for two hours by a mob. His car, walls and windows have been daubed in graffiti: ?Christian bastard?.
The problem isn?t so much what Mr Hussein, whose parents came from Pakistan, believes, but what he doesn?t believe. Born into Islam, he converted eight years ago to Christianity, and his wife, also from Pakistan, followed suit.
Maltilliset tai maallistuneet muslimit ovat luultavasti yhtä harmittomia kuin maltilliset tai maallistuneet kristityt. Ero eurooppalaisten kristillisten ja islamilaisten fundamentalistien välillä lienee kuitenkin, että siinä missä eurooppalaiset kristilliset fundamentalistit pysyvät omissa oloissaan, eurooppalaiset kiihkomuslimit ovat uskonnonvapaudesta ja yleisestikin perustuslaista piittaamatonta väkivaltaista paskasakkia. Euroopalla ei mielestäni ole mitään velvollisuutta elättää sellaista kyytä povellaan, vaan tällainen uskonnollisesti motivoituneisiin rikoksiin syyllistynyt paskasakki pitäisi voida potkia ulos koko EU:sta eli karkottaa pysyvästi. Jos aikoo asua Euroopassa ja nauttia eurooppalaisen sivilisaation eduista, on syytä opetella kunnioittamaan perustuslaissa taattuja yksilönvapauksia.

Lähi-Idästä kotoisin olevissa on monenlaisia yksilöitä. Suurin osa varmasti aivan kunnollista väkeä. Mutta ihmetellä täytyy, mikä senkin miespuolisen 30-40 vuotiaan kurdin päässä liikkui, joka vuosia sitten etuili röyhkeästi meikäläistä ja kaikkia muita yhden yökerhon pitkässä jonossa seisseitä. Tyyppi kehtasi tehdä noin sen jälkeen, kun oli aikaa tappaakseni jutellut hänen ja hänen kaverinsa kanssa (joka käyttäytyi kyllä ihan normaalisti). Olimme kaikki olleet sitä mieltä, että olisi hyvä, jos kurdit saisivat joskus oman valtion. Kannattaisi miettiä minkälaisen kuvan omasta kansasta ulkomailla antaa. Varsinkin maassa, johon on armollisesti pääsetty nauttimaan pakolaisen statuksesta.

Eurooppalaiset ovat sillä tavalla hyvin kummallista väkeä, että meillä on pitkä pinna. Siedämme erittäin pitkään kaikenlaista pientä ja suurempaankin kiusantekoa. Mutta sitten kun mitta tulee täyteen, jälki on todella hirvittävää. Me emme ole impulsiivisia vihassammekaan vaan ollemme siinäkin yhtä järjestelmällisiä ja kylmän tehokkaita kuin kaikissa muissakin tekemisissämme. Nykyaikaisten joukkotuhoaseiden aikakautena ei loppujen lopuksi olisi suurikaan ongelma vaikkapa hävittää 9/10 maailman muslimipopulaatiosta. Jos haluttaisiin, joku Saudi-Arabian kaltainen aavikkovaltiokin (jossa sikiää terroristeja) olisi tapettavissa viikossa janoon tuhoamalla merivettä käyttävät suolanpoistolaitokset, joista maan väestökeskukset saavat vetensä. Se kannattaa ydinaseita havittelevien terroristiporukoiden pitää kirkkaana mielessään.

3 kommenttia:

5:07 ip. , Blogger tommi kirjoitti...

Muslimiksi pääsee kuka tahansa sanomalla olevansa muslimi. Taisi olla jokin tietty lause mikä piti lausua. Pois ei pääse, vaan sitten on sitä määritelmällisesti elämänsä loppuun asti. Helposti sisään, ei cancel-nappia.

Tosin henkilökohtaisesti en usko itse uskonnon olevan kuin nimilappu, joka on suunnilleen yhtä merkittävä poliittinen tekijä kuin vaikkapa suorat hiukset. Kanonisten tekstien tulkintaa voidaan kaikissa maailman uskonnoissa tarpeen tullen väännellä loputtomasti. Meillä oli vain parempi tuuri oman tonttusatumme kanssa, varmaan pikemminkin ilmaston ja tiettyjen luonnonvarojen runsauden ja niukkuuden perusteella pikemminkin kuin opin sisällön mukaan.

Katsoitko muuten eilen ohjelmaa monikulttuurisesta avioliitosta? Norsunluurannikko on aika hyvä esimerkki miten vähän todellista iloa maahan sattuneilla luonnonrikkauksilla on kansalaisten kannalta. Verrattuna vaikkapa Suomeen, jota kilpailee kovasti kärkipaikasta maantieteellisesti huonoimpana maana rakentaa kansakuntaa. Ranska ja Japani väkimäärineen ovat myös esimerkkejä kansakunnalle osuneesta mustapekka-kortista, josta huolimatta ollaan silti pärjäilty.

 
5:24 ip. , Blogger Vera kirjoitti...

Ikävä kyllä se, että entisiä muslimeja vainotaan länsimaissakin, on aika yleinen ongelma. Kanadassa on jopa järjestö joka yrittää vaatia, että muslimit Kanadassa pääsisivät toteuttamaan Sharia-lakia keskenään, mukaanlukien tappamaan entisiä muslimeja jotka ovat kääntyneet johonkin muuhun uskontoon. Tässä on niiden artikkeli siitä, miksi entisten muslimien tappaminen olisi hyvä juttu: http://muslim-canada.org/apostasy.htm.

 
5:52 ip. , Blogger Markku kirjoitti...

Tommi, oli miten oli, radikaalit muslimit syyllistyvät uskonnollisesti motivoituun väkivaltaan Euroopassa. Pohjois-Amerikassa samaan syyllistyvät myös fundamentalistikristityt.

Vera, tuollaiset sivustot vain todistavat, kuinka sisäisesti ristiriitainen ideologia kaikensuvaitseva lässyn lässyn multikulturalismi on. Länsimainen kulttuuri perustuu yksilön suvereniteettiin. Piste. Näköjään laajat islamilaiset piirit eivät kunnioita joukostaan erkaantuneiden suvereniteettia ja syyllistyvät laittomiin tekoihin soveltaessaan Shariaa heihin. Tämä sakki pitää viipymättä potkia ulos maasta.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu