torstaina, maaliskuuta 03, 2005

Ostin tuossa jokunen kuukausi sitten Arvo Pärtin Summan. On siinä hyvä levy. Nytkin soi kuulokkeissa.

Saa nähdä tuleeko Palestiinan rauhaprosessista sittenkään yhtään mitään. Nyt kun se yksi olio viimeinkin saatiin kuopattua, jolloin rauhanprosessi lähti aidosti käyntiin ja jopa kovanaama-Sharon oli vilpittömästi hengessä mukana, jotkut palestiinalaiset ääriryhmät uhkaavat tuhota toiminnallaan Palestiinalta lopullisesti toivon omasta valtiosta. Aivan kaikki ovat siihen konfliktiin täysin väsyneitä paitsi ne. Myös me televisiouutisten katsojat. Ei yhtään huvittaisi nähdä enää yhtäkään pommitusuutista Palestiinasta ja Israelista. Se konflikti on kuin sata kertaa loppuun jauhettu esanssinsa menettänyt purkka.

4 kommenttia:

8:02 ip. , Blogger Matti kirjoitti...

Tuskin ympäröivien arabimaiden hallitukset haluavat konfliktiin ratkaisua. Israel on hyvä vihollinen.

 
8:06 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oikeastaan toivoisi että Natsit olisivat tuhonneet Juutalaiset viimeistä myöten aikanaan. Koko Lähi-Idän ongelmaa ei olisi ja luultavasti kokonaisuutena ihmishenkiä olisi uhrattu paljon vähemmän mitä nykytilanteessa.

 
10:33 ip. , Blogger Jari kirjoitti...

Päivän poliittinen paskanheitto:

http://www.protestwarrior.com/new_signs.php?sign=22

 
11:52 ap. , Blogger Panu kirjoitti...

Anonyymipelle: "Oikeastaan toivoisi että Natsit olisivat tuhonneet Juutalaiset viimeistä myöten aikanaan. Koko Lähi-Idän ongelmaa ei olisi ja luultavasti kokonaisuutena ihmishenkiä olisi uhrattu paljon vähemmän mitä nykytilanteessa."

Näillä tyypeillä on sitten aivot silkkaa selstoffia. Koko Israelia ei olisi perustettu, eikä olisi ollut tarpeen perustaa, eikä se olisi saanut kansainvälistä tunnustusta, ilman natsien touhuja.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu