torstaina, toukokuuta 12, 2005

Alle viikko sitten Tampereella ja monessa muussa kaupungissa järjestettiin suuri mielenosoitus kannabiksen laillistamisen puolesta. Voitte varmaan helposti kuvitella minkälainen habitus suurimmalla osalla mielenosoittajista oli. Mietin, että jos minä olisin ihan vakavissani ajamassa kannabiksen laillistamista ja järjestämässä koko valtakunnan kattavaa mielenosoitusta laillistamisen puolesta, niin varmasti käskisin kenttäväen siistiytyä oikein kunnolla. Aivan varmasti useimmat ohikulkijat ajattelivat jotain sellaista, että "siinä ne risuparrat taas menevät, menisi tuokin tuosta parturiin, onpas väki rumissa ja epäsiisteissä vaatteissa". Reaktio olisi varmasti ollut aivan toisenlainen, jos mielenosoittajat olisivat pukeutuneet joka äidin toivevävyjen lailla: lyhyt siisti kampaus, metalliroju pois naamasta roikkumasta, tumpit pois huulesta käryämästä, selkä suoraksi ja välinpitämätön yhteiskunnanvastainen ilme pois naamalta.

6 kommenttia:

3:53 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noin siinä käy kun jonkin päihteen käyttäjät ajetaan maan alle lain voimalla. Aktiivien keskuuteen syntyy voimakas vasta-alakulttuuri ja oma tyylinsä, hyvässä ja pahassa. Vastaavasti käyttäjät joille juttu ei ole sydämenasia ei vaivaudu kadulle, vai luuletko että "Pankkityöntekijät kannabiksen puolesta" olisi isokin marssi, vaikka minäkin tunnen monta pankkialalla työskentelevää jotka kannattaisivat laillistamista?

 
4:03 ip. , Blogger Markku kirjoitti...

Parempi olla marssimatta kuin marssimalla vahvistaa negatiivisia stereotypioita. Yksinkertaista.

 
1:12 ap. , Blogger Simo kirjoitti...

En ollut paikalla, mutta kuvia osallistujien ulkoisesta habituksesta löytää täältä

Mukana oli myös muutamia
siististi pukeutuneita nuoria miehiä
sekä söpojä typyköitä

 
2:11 ip. , Blogger Panu kirjoitti...

Kyllähän narkkarit niitä typyköitä joukkoihinsa aina saavat. Rikolliset narkkarit kun ovat YTMiä joiden sormennapsautuksia nainen, tuo viettiensä ja hormoniensa heittelemä apina, tottelee tahdottoman ja sieluttomana orjana.

 
11:24 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Asiaan liittymättä hieno kirjoitus:
http://www.turunsanomat.fi/verkkolehti/?ts=1,4:3:0:0,4:3:1:1:2005-05-15,4:302437,1:0:0:0:0:

 
9:35 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joskus oli aika, jolloin minäkin kannatin kannabiksen laillistamista. Sitten kävin muutamassa Suomen Kannabisyhdistyksen tilaisuudesssa, ja muutin kantani, kun näin Kannabisyhdistyksen jäsenten olemuksen.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu