torstaina, lokakuuta 06, 2005

Brittien suvaitsevaisuus avioliittoon pakottamista kohtaan vähenee. . Hämmästyttävää on, että sitä on ylipäätään suvaittu. Luulisi avioliittoon pakottamisen olevan vastoin edes jotain lakeja.

Kolmannen maailman paskaläävistä muuttavien siirtolaisten lainvastaisten tapojen (silpomiset tms.) suvaitseminen on mennyt liian pitkälle. Ontarion entinen korkein oikeusviranomainen Marion Boyd ehdotti , että shariatuomioistuimille annettaisiin laillinen oikeus ratkoa perheoikeudellisia kiistoja. Siitä se länsimaisen oikeusvaltion alamäki alkaisi. Libertaristeille varmaan oikeusjärjestelmän balkanisoiminen herahduttaisi veden kielelle.

1 kommenttia:

2:58 ip. , Blogger Arawn kirjoitti...

Kanadassahan äänestettiin siitä, saavatko muslimit käyttää shariaa perheasioidensa ratkomiseen. En valitettavasti muista, missä osavaltiossa tämä tapahtuine. Perusteena käytettiin sitä, että samaisessa osavaltiossa juutalaisilla on oikeus käyttää omaa perhelakiaan.

Sharia hävisi ja tilanne meni lopulta siihen, että johdonmukaisuuden vuoksi myös juutalaisilta poistettiin/poistetaan tämä erioikeus.

Kannatan. Sama laki kaikille.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu