perjantaina, marraskuuta 11, 2005

Linjasin kommenttiosastolla muutama päivä sitten mielestäni hyvää siirtolaispolitiikkaa. Tarkennetaan sitä sen verran, että yhdyn Ilkan ehdotukseen siltä osin, että Lähi-Idän tai Afrikan muslimimaista voitaisiin ottaa siirtolaisiksi tai pakolaisiksi naisia muttei ainuttakaan miestä. Samantien porttikiellon voisi tietysti antaa kaikille muillekin miehille, joiden kulttuuriin kuuluu jyrkästi nykyaikaisen liberaalien arvojen kanssa ristiriidassa oleva naisten seksuaalisen itsemääräämisoikeuden rajoittaminen "kunnia"murhineen kaikkineen. Tuota paskasakkia ei pidä Eurooppaan päästää. Hehän kyllä mielellään kyntävät meidän peltojamme niin sanoakseni mutta vartioivat omiaan puukoin ja puntarein. Heille ei selvästikään kelpaa meidän yhteiskuntajärjestyksemme ja lakimme, joten pysykööt poissa.

6 kommenttia:

11:03 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itseasiassa naisten tuominen Suomeen olisi hyvä juttu. Miesten tulemista taas pitäisi rajoittaa. Suomessahan syntyy n. 4% enemmän miehiä mitä naisia, joten naisista on pulaa. Jos naisia tuotaisiin ulkomailta lisää, vähenisivät myös alempitasoisten miesten ongelmat kun kaikille riittäisi puolisoita. Tietenkin naisjärjestöt vastustaisivat tälläistä kehitystä, koska se heikentäisi naisten markkina-arvoa ja sitä kautta valtaa.

 
11:15 ap. , Blogger Markku kirjoitti...

Feministijärjestöt ovat oudon hiljaa ääripatriarkaalisista kulttuureista muuttaneiden naisten kurjasta asemasta Euroopassa. Itäprostituoiduista he kyllä jaksavat puhua jatkuvasti kovaan ääneen, mutta kunnianmurhista ja itse jäävuoresta niiden alapuolella kuullaan oudon vähän. Tähän paradoksiin edellinen kommentaatori tietystikin esitti ratkaisun.

 
4:09 ip. , Blogger psi- kirjoitti...

Niin siis vaikka miehiä syntyy enemmän, mutta niitä myös kuolee enemmän.

Uskoisin että jos sallittaisiin pelkästään naisten maahanmuutto niin maahanmuutto tyrehtyisi noiden rajoitteiden maista melkein täysin.

Rajoitteena tuo olisi luokkaa 'Tapetaan vaikka kaikki jos yksikin on syyllinen'.

 
4:15 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miehet kyllä kuolevat nuorempana kuin naiset, mutta tällä ei ole merkitystä pariutumisiässä. Esim. tilastokeskuksen sivuilta käy ilmi, että ensimmäinen ikäryhmä jossa naisia ja miehiä on yhtä paljon on Suomessa 55-60 -vuotiaat. Alle 30-vuotiaiden joukossa ei miesten suurempi kuolleisuus vielä vaikuta.

Olen koettanut löytää jostain väestötilastoja n. 60-100 vuoden takaa ajalta jolloin antibiootteja ei vielä ollut, mutten ole toistaiseksi moisia löytänyt. Muistaakseni pojat ovat tyttöjä herkempiä infektiotauteihin ja kiinostaisi tietää onko tämä 50-50 -tilanne aikaisemmin saavutettu jo nuoremmissa ikäluokissa.

 
4:23 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sodan jälkeen muuten pariutumisikäisten joukossa oli ilmeisesti "miesten markkinat" koska nuoria miehiä oli kuollut sodassa. Jokainen voi osaltaan miettiä, olisiko isoisän markkina-arvo riittänyt mummon saamiseen ilman sotaa ja lisääkö tälläinen kehitys "ATM-geenien" lisääntymistä väestössä. :)

 
1:34 ip. , Blogger Panu kirjoitti...

Feministijärjestöt ovat oudon hiljaa ääripatriarkaalisista kulttuureista muuttaneiden naisten kurjasta asemasta Euroopassa. Itäprostituoiduista he kyllä jaksavat puhua jatkuvasti kovaan ääneen, mutta kunnianmurhista ja itse jäävuoresta niiden alapuolella kuullaan oudon vähän.

Ja on aika merkillepantavaa, että kun nuori naispuolinen muslimisyntyinen journalisti teki Ruotsissa feministejä arvostelevan dokumenttielokuvan, feministit eivät kavahtaneet mitään rasistisia solvauksia halventaessaan häntä.

Ruotsin nuorten kurdien nettiportaali Beyan.net onkin pariin otteeseen arvostellut ruotsalaisia feministejä paternalistisesta asenteesta siirtolaisnaisiin. On ikään kuin maahan muuttaneen musliminaisen kuuluisikin olla säälittävä sorrettu ilman omaa ääntä ja omaa tahtoa.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu