torstaina, tammikuuta 05, 2006

Chirac vows to hunt down train gang

Jengi riehui, särki paikkoja, ryösteli ja raiskasi ranskalaisen naisen ranskalaisessa junassa. Jengin kolmesta kiinnisaadusta jäsenestä kaksi oli marokkolaisia.

Ranskan ja muiden Länsi-Euroopan maiden demografinen kehitys on sellainen, että eräät ongelmalliset vähemmistöt kasvavat 50% per vuosikymmen, kun taas ikääntyvä kantaväestö alkaa vähetä. (*)

Lähivuosikymmeninä Suomen saattaa osoittautua aiheelliseksi erota Schengen-sopimuksesta, koska maahan saapuvien EU-kansalaisten henkilöllisyys ja mahdolliset voimassaolevat etsintäkuulutukset voi alkaa olla tarpeellista tarkistaa rutiininomaisesti. Erittäin hyviä kiintiöpakolaisia voisivat olla vaikkapa indonesialaiset kristityt, jotka pelkäävät samanlaista kohtaloa kuin ne katoliset koulutytöt, joiden päät paikalliset muslimifanaatikot katkoivat viime kuussa.

Lisäys: *)

Tehdäänpä muutama tarkennus tähän viestiin. "Ongelmallinen vähemmistö" ei ole mielestäni sellainen, jonka kaikki jäsenet tai edes enemmistö olisi millään tavalla ongelmallinen. Ongelmallinen vähemmistö on sellainen, jonka edustajista suurempi osuus kuin muista väestöryhmistä aiheuttaa ongelmia.

1 kommenttia:

3:20 ip. , Blogger Karambola kirjoitti...

Trollailu on tietysti hauska harrastus, mutta eikö tämä äärioikeistolaisen propagandan parodiointi ala jo olla vanha vitsi?

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu