keskiviikkona, helmikuuta 08, 2006

Ruotsalaisissa lähiöissä on ollut joitakin ongelmia, kuten kokoelmasta ruotsalaisten lehtien juttuja ilmenee.

Onneksi kuitenkin tiedämme, että suomalaiset ovat kaikkein pahimpia, myös tavalliset keskiluokkaiset suomalaiset. Muistan, kun viimeksikin käydessäni turkulaisessa yliopisto-opiskelijoiden kapakassa, Three Beersissä, kukaan ei ollut millään tavoin häiriöksi asti humalassa, kaikki pöytäseurueet istuivat rauhassa paikoillaan ja keskustelivat normaalilla äänenvoimakkuudella. Mitään uhkaavia eleitä ei ollut havaittavissa. Silti sanon, että tunnelma oli armottoman väkivaltainen, koska minulla on tarve sanoa sellaisia asioita suomalaisista, vaikka ne eivät olisi totta. (NOT)

5 kommenttia:

5:46 ip. , Blogger Arawn kirjoitti...

Yliopiston lähikuppila voisi olla hiukan erilainen kuin vaikkapa Jako- tai Pukinmäen lähibaari... Jotain niistä alueista kertoo jo se, kuinka tiheässä pubeja on.

Sulla on ollut tuuri, kun olet käynyt vain hiljaisissa pubeissa. Itsekään en ole väkivaltaan törmännyt, mutta humalaisia paikat ovat olleet pullollaan ja meteli aivan järkyttävä (suurin syy, miksen yleensä baareissa käy on juuri möykkä).

 
6:54 ip. , Blogger Markku kirjoitti...

Kyllä minä sen uskon, että alaluokan räkälöissä rähjätään. Blogistanin suurin suomalaistenvihaaja kuitenkin väitti, että myös keskiluokan pubeissa - sanatarkasti lainatakseni - on "armottoman väkivaltainen tunnelma". Hän sanoi nimenomaan puhuvansa turkulaisista opiskelijakapakoista.

 
6:55 ip. , Blogger Markku kirjoitti...

Kaksi pubia, joissa useimmin käyn, ovat työväenluokkaisen Hervannan Pub Kultainen Apina ja Tampereen keskustan Konttori. Apinassa oli kerran järjestyshäiriö, jonka henkilökunta lopetti heti alkuunsa.

 
8:31 ip. , Blogger Arawn kirjoitti...

Käsittääkseni ne, missä olen käynyt, ovat keskiluokan pubeja. Minä kai kuulun keskiluokkaan (vähintäänkin akateemisena olentona eikä palkkakaan ole huono, kun satun olemaan kokopäivätöissä) ja niissä pubeissa on porukkaa suunnilleen samalta tasolta kuin minä. Esimerkiksi Lahden Molly on yksi, yökerhoista nyt puhumattakaan. Niissä on sen verran kovat sisäänpääsymaksut, ettei niissä ihan alin luokka ravaa ja väki on yömyöhään kännissä kuin käkipahanen.

En itse asiassa käy niissä pahimmissa räkälöissä edes. Jos menen pubiin, menen mieluiten viikolla, en kovin myöhään ja vähän kallimpaan. Musiikki ei ole niin kovalla, ihmisiä on vähänlaisesti eikä kukaan ole humalassa. Keskustassa hyvän luokituksen saavat Belge, Kitty O'Shea's ja Kaisla, William K:t ovat myös ihan hyviä sekä Dubliner.

 
2:24 ip. , Blogger Tiedemies kirjoitti...

Menkää pub Cosmokseen Kalevassa, jos se vielä on olemassa. Sieltä löytyy rehellisiä ihmisiä.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu