maanantaina, huhtikuuta 24, 2006

Viime viikonloppuna järjestettiin Tampereella gon Suomen joukkuemestaruuskisat. Tampereen ykkösjoukkue nimeltään Terve kansanruumis, johon kuuluivat Kari Visala, 3 dan, minä, 2 dan, ja Simo Eerola, 2 dan, pääsi finaaliin. Voiton vei Helsinki I eli Vesa Laatikainen, 5 dan, Matti Siivola, 5 dan, ja Lauri Paatero, 3 dan. Helsinki III oli sekajoukkue (mukana yksi tamperelainen) ja nimeltään Vieraat ainekset. Harmillista, että Terve kansanruumis ei kohdannut Vieraita aineksia. Ehkä niin oli hyväkin, vaikka pesäpallomailat loistivat poissaolollaan. :)

4 kommenttia:

12:48 ip. , Blogger Dyro kirjoitti...

Hyviä nimiä seuroilla. Olen ollut aina sitä mieltä, että minkä tahansa urheilujoukkion keskimääräisen älykkyystason voi päätellä siitä, millaisen nimen he itselleen antavat.

Jääkiekkoa tai amerikkalaista jalkapalloa pelaavat antavat seuralleen useimmiten englanninkielisen nimen, kuten Cocks, ja peruspesistä pelaavat taas eräällä tavalla suomea muistuttavan Jylppy-72 -tyyppisen nimen.

Arkkitehtiopiskelijoiden Töölönlahdella sijainneen kahvilan nimi oli Hiili, kun taas minkä tahansa peruskahvilan nimi on yleensä Corner's Cafe tms.

 
11:40 ap. , Blogger Markku kirjoitti...

Jos minä olisin perustamassa jääkiekkoseuraa, vaatisin, että nimeksi tulee jotain sellaista kuin vaikkapa Kukonmunat eikä mikään Cocks.

 
1:09 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksi englanninkielinen nimi kanadalaislajia harrastavalla joukkuella on naurettava mutta japaninkielinen nimi japanilaislajia harrastavalla ei?

En viittaa tällä mihinkään tietääni ja taidan olla väärässä.

 
1:17 ip. , Blogger Markku kirjoitti...

Keksin tuon Kukonmunat ihan varta vasten urheiluselostajia varten.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu