keskiviikkona, toukokuuta 24, 2006

Steve Sailerin artikkeli homojen ja lesbojen tilastollisista käyttäytymis- ja preferenssieroista. Alla siteerattu huomio kirvoitti naurun:
Even more egregiously swept under the rug by feminists like Naomi Wolf (author of The Beauty Myth) is the central creative role of gay men in the fashion business. Thus, feminist pundits routinely portray the current fad in haute couture for "waif" models (young girls lacking in the more popular secondary sexual characteristics) as a conspiracy against women hatched by . . . yes, you guessed it, The Male Power Structure. This accusation always conjures up for me a vision of Alan Greenspan, Bill Gates, and Colin Powell resolving in secret conclave to put uppity women back in their place by ordering Vogue to print a lot of pictures of girls who look like boys.

3 kommenttia:

5:10 ip. , Blogger Arawn kirjoitti...

Kai se on hauskaa, kun sitä katsoo tuosta näkökulmasta. Sitten taas, kun on nainen, jatkuvan "sinun täytyy olla kaunis ja katso, tuo on kaunis, pyri siis siihen" -paineen alaisena, homma ei ole ihan niin hauskaa.

On naisia, jotka eivät tätä painetta tunne, kunnia heille, mutta enemmistö tuntee.

Ehkä sinulla on joku nerokas selitys, miksi catwalk-mallit ovat vartaloltaan kuin poikia? Selitys, että vaatteet näyttävät heidän yllään hyviltä, ei oikein toimi, koska vaatteet eivät takuulla näytä huonoilta 10 kiloa painavampien naisten päällä.

 
5:16 ip. , Blogger Markku kirjoitti...

Sen lisäksi, että muotisuunnittelijoissa on aivan suhteettoman paljon homoja, joita poikamaiset vartalot miellyttänevät enemmän kuin naiselliset, en keksi mitään selitystä.

Siitä kuitenkin olen melko varma, että takana eivät ole Alan Greenspanin, Bill Gatesin, Colin Powellin, George W. Bushin, Paavo Lipposen tai muiden korkea-arvoisten perinteisen "heteronormatiivisen patriarkaatin" jäsenten muodostama huppupäinen konsiili.

 
8:28 ap. , Blogger Arawn kirjoitti...

"Siitä kuitenkin olen melko varma, että takana eivät ole Alan Greenspanin, Bill Gatesin, Colin Powellin, George W. Bushin, Paavo Lipposen tai muiden korkea-arvoisten perinteisen "heteronormatiivisen patriarkaatin" jäsenten muodostama huppupäinen konsiili."

Ei tietenkään. Ei kyseessä ole mikään muutaman vaanijan muodostama, tietoisesti ylläpidetty salaliitto. Yhteisö kuitenkin yleensä hallitsee jäseniään jotenkin ja minusta tässä on kyse juuri siitä hallinnasta. Ei se ole millään lailla tietoista tai kenenkään suunnittelemaa.

No, tarkempi selvitys veisi paljon tilaa. En ole vielä itsekään määritellyt hommaa tarkasti.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu