maanantaina, joulukuuta 11, 2006

Brussels Journalin mukaan Turkin hallitus on sekaantunut Alankomaiden parlamenttivaaleihin lähettämällä sähköpostitse tuhansille etnisille turkkilaisille Alankomaissa äänestysohjeita. Lukekaapa lisää linkin takaa. Aika likaista peliä.

Olen jo useita vuosia vastustanut merkittävänkokoisten yksittäisten etnisten ja uskonnollisten vähemmistöjen maahantuontia Suomeen. Virheellisellä maahanmuuttopolitiikalla voidaan tehdä valtavaa peruuttamatonta vahinkoa yhteiskunnalle. Siksi siihen on suhtauduttava analyyttisesti ilman poliittisen korrektiuden kahleita.

5 kommenttia:

5:34 ip. , Blogger Karambola kirjoitti...

Viileän analyyttisesti voitaisiin myos todeta, että uutisen mukaan sähköpostia ei lähettänyt Turkin hallitus, vaan uskontoministerin neuvonantaja. Ministerihän itse kiistää tienneensä asiasta. Länsimaisen oikeuskäsityksen mukaan epäilty on syytön, kunnes toisin todistetaan.

Sofistin kanssa on tietysti turha väitellä, mutta ei ole mielestäni kovin viileän analyyttistä esittää tuollaisia "pieniä yksityiskohtia" harhaanjohtavassa valossa.

 
10:20 ip. , Blogger Markku kirjoitti...

Sofistin kanssa on tietysti turha väitellä, mutta ei ole mielestäni kovin viileän analyyttistä esittää tuollaisia "pieniä yksityiskohtia" harhaanjohtavassa valossa.

Olen täysin samaa mieltä. Viisastelijoista tekee rasittavia heidän taipumuksensa takertua lillukanvarsiin. Yritätkö ohjata huomiota pois siitä seikasta, että Turkin hallituksen uskonnollisten asioiden ministeriön virkailija vaikutti onnistuneesti massiivisella sähköpostikampanjallaan Alankomaiden turkkilaisvähemmistön äänestyskäyttäytymiseen Turkin valtion etujen mukaisesti?

Näköjään turkkilaissyntyiset Alankomaiden kansalaiset muodostavat etnopoliittisen äänestysblokin, joka on masinoitavissa vieraan valtion etujen mukaisesti. Se tässä on mielestäni olennaisinta.

 
10:58 ip. , Blogger Karambola kirjoitti...

M.O.T.

 
11:26 ip. , Blogger Markku kirjoitti...

Sinua taitaa vaan vituttaa, kun monikulttuurisuuden todellisuudessa onkin jos jonkinlaista ryppyä eikä niitä olekaan siloittelemassa ihannoimasi Singaporen valtion kaltainen puolidiktatuuri. Siksi kunnon viisastelijan tavoin tartut toissijaisuuksiin.

 
11:50 ip. , Blogger Karambola kirjoitti...

Jos nyt ihan oikeasti haluat ymmärtää asian noin, niin mikäpä minä olen vastaan väittämään.

Minusta nyt ei vaan ole ihan yhdentekevä pikkuseikka se, onko sähköpostikampanjan masinoinut ministeriön virkamies yksityishenkilönä vai Turkin hallitus. Jälkimmäisestä ei ymmärtääkseni ole mitään konkreettista näyttöä.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu