torstaina, toukokuuta 18, 2006

Kas tässä lupauksení mukaisesti:

MIT Technology Review .

Kurzweil AI .

keskiviikkona, toukokuuta 17, 2006

Tämä uutinen herätti minulla mielikuvan konekiväärin tulinopeusennätyskokeesta pelkän otsikon perusteella.

Utsjoella muuten aurinko nousi kello 1:34 muttei laske tänään. Huomenna se ei enää nouse.

tiistaina, toukokuuta 16, 2006

Laitoin vahingossa kommenttimoderoinnin päälle. Nyt on kommenttiloota auki.

Somalialaissyntyiseen alankomaalaisparlamentaarikko Ayaan Hirsi Aliin kohdistuva poliittinen ajojahti on johtamassa siihen, että hän joutuu luopumaan paikastaan parlamentissa ja jopa Alankomaiden kansalaisuudesta. Perusteena on se, että hän valehteli pakolaishakemuksessaan tullessaan suoraan Somaliasta eikä Kenian kautta. Tätä seikkaa hän ei ole julkisuudessa salaillut ollenkaan vaan tuonut sen julki haastatteluissaan moneen kertaan jo vuosien ajan. Ajoitus viittaa poliittiseen motivaatioon.

Ayaan Hirsi Ali on kertaalleen valittu Vuoden Eurooppalaiseksi työstään muslimimaahanmuuttajanaisten oikeuksien puolustajana. Tänä keväänä häntä kuitenkin alettiin ajaa ulos asunnostaan sillä perusteella, että hän "vaaransi" muut kerrostalon asukkaat vetämällä puoleensa hänen henkeään uhkaavia islamilaisia terroristeja. Nyt häntä ollaan ajamassa ulos parlamentista ja riistämässä häneltä kansalaisuutta. Alankomaalaiset luulevat olevansa turvassa uhraamalla Hirsi Alin (ja samalla muslimimaahanmuuttajanaisten oikeudet). Saattaa kuitenkin olla, että tuollainen selkärangattomuuden osoitus pelkästään rohkaisee muslimifundamentalisteja toimimaan entistäkin röyhkeämmin.

Samaan aikaan Euroopassa (Belgiassa) katolinen kirkko kampanjoi näkyvästi laittomien, pääosin Lähi-Idästä peräisin olevien siirtolaisten maastakarkottamista vastaan. Britanniassa oikeus päätti myöntää lentokoneen kaapanneille afganistanilaisille turvapaikan.

Eurooppaan siis voi päästä siirtolaiseksi syyllistymällä raskaisiin rikoksiin ja toisaalta täältä voi lentää ulos arvostelemalla nykyistä maahanmuutto- ja integraatiopolitiikkaa. Näin siis vuonna 2006. Puistattaa ajatellakin millainen tilanne saattaa olla vuonna 2026 tai 2036.

sunnuntaina, toukokuuta 14, 2006

Panun viimeisin sisälsi rautaista asiaa. Rahalainaus:
Tästä syystä näitä millet-ideoita aletaan esittää. Ilman muuta taustalla on myös huoli yhteisön tyttöjen pimpoista. Tätä huolta kunnioitetaan kuitenkin sekä yhteiskunnan kokonaisedun että kunkin muslimin omien ihmisoikeuksien kannalta aivan liikaa. Noin yleisesti ottaen muslimien herättämän vihan ja epäluulon tärkein syy on, että heidän tyttäriään ei saa nussia. Ihminen on määritelmällisesti sen lajin edustaja, jonka kanssa voimme nussia ja saada lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä. Kun muslimit kieltävät meitä nussimasta tyttäriään ja päinvastoin, he omasta tahdostaan rajaavat itsensä ihmisten ulkopuolelle, jolloin tietysti öyhöainekset alkavat myös kohdella heitä epäihmisinä.
On vahinko, että he eivät tajua tätä. Pelko yhteisön hajoamisesta ja turvattomuudesta siinäkin tietysti on pohjimmiltaan taustalla. Se on ymmärrettävää monista Lähi-Idän tai Afrikan maista tulleille, koska moni näistä maista ei todellakaan ole mikään moderni demokratia, joka kykenee tai on edes kiinnostunut turvaamaan yksilöiden oikeuksia.
Ongelma on varsin vaivattomasti ratkaistavissa niin, että valtion voimavaroja, lainsäädäntöä ja toimeenpanokoneistoa käytetään aktiivisesti muslimityttöjen nussintaoikeuksien puolustamiseen. Valitettavasti juuri sitä ei halua kukaan. Feministeille on tabujen tabu tehdä mitään sellaista, mikä voisi johtaa siihen, että suomalainen mies saisi paremmat saumat olla sukupuoliyhdynnässä. Rasistien ja populistien äänet taas syntyvät nimenomaan pelottelemalla ihmisiä muslimien sikiävyydellä; heitä ei vähääkään kiinnosta avata näkymiä sellaiseen tulevaisuuteen, jossa muslimien tyttäret nussivat suomalaisia miehiä ja saavat näiden kanssa lapsia, jotka suomalaistuvat. (Tosin rasistit ja populistit jättävät muslimien sikiävyyspelottelussa huomiotta myös sen, että suomalaisten tyttöjen kanssa sekoilevat ulkomaalaiset sonnit eivät jätä jälkeensä "muslimilapsia", vaan ihan tyypillisiä suomalaisia yksinhuoltajan kersoja, vähän tavallista päivettyneemmän näköisiä ehkä, mutta sen ei luulisi haittaavan, jos ne pennut kasvavat suomalaiseen valtakulttuuriin ja -uskontoon, joka ei tietenkään ole kristinusko, vaan jääkiekko.) Toisin sanoen kauniin Mehrabunin pimppa pysyy - imaamin, femakkodemarien ja perussuomalaisten yhteisellä päätöksellä - edelleen poissa suomalaisten miesten ja heidän penistensä ulottuvilta, vaikka Mehrabun näkisi joka yö kovan pornon tasoisia seksiunia kiehtovan pottunenäisestä ja eksoottisen persjalkaisesta huoltoaseman Reiskasta. Mehrabunin seksuaalinen halu Reiskaan ei ole minkään merkittävän eturyhmän suojeluksessa, joten sitä ei ole virallisesti olemassa.
Tuohon minulla ei ole oikeastaan mitään huomautettavaa paitsi, että muslimien sikiävyyspelottelussa ei tarvitse olla kysymys yhteisön ulkopuolelle syntyneistä äpäristä, jotka kasvavat jääkiekkouskovaisiksi, vähän päivettyneemmiksi suomalaisiksi suomalaisille yksinhuoltajaäideille, vaan nimenomaan yhteisön sisäiseen korkeaan syntyvyyteen perustuvaan yhteisön lukumääräiseen kasvuun. Panun pelkäämä millet-järjestelmä saattaa nykymenolla olla edessä juuri siksi, että valtion voimavaroja ei haluta käyttää muslimityttöjen vapaan nussintaoikeuden turvaamiseen - ainakaan ilman, että suomalaisen heihin sekaantuvan miehen täytyy itse ryhtyä yhteisön jäseneksi.

Minua huolestuttaa nimenomaan ja täsmälleen sellainen tulevaisuus, jossa valtio ei pysty - vaikka haluaisi - turvaamaan mahdollisuuksia väestöryhmien integraatiolle yksilötasolla, koska ryhmistä on tullut liian voimakkaita.

Vapaus valita itse puoliso oli yksi tärkeimmistä yhteisöllisyyden hävittäneistä voimista länsimaissa. Se sotki sukulinjat ja vuosisatojen mittaan irrotti Länsi-Euroopan klaaniyhteiskunnasta, jollaisista esimerkiksi Lähi-Itä ja Afrikka vielä tänäkin päivänä koostuvat. Suvaitsevuuden paradoksi on juuri siinä, että kieltäytymällä yksilöiden oikeuksien turvaamisesta yhteisöjen kustannuksella, se tuhoaa edellytykset ylipäätään koko yksilön elämäntapoihin kohdistuvalle suvaitsevaisuudelle. Valtion resursseja pitäisikin käyttää kirurgin veitsen tavoin yksilöiden oikeuksien turvaamiseen juuri, kuten Panu yllä ehdotti.

Fagor-tunnukseni luokitus noisi 3d+:ksi IGS:llä ! Otanpa ryypyn sen kunniaksi.