maanantaina, tammikuuta 29, 2007

Aion valmistaa pykriittiä ja tehdä kokeita. Kerron myöhemmin tulokset. (Ei, kyseessä ei ole mikään räjähdysaine. Seuratkaa linkkiä.)

5 kommenttia:

8:54 ap. , Blogger Jari kirjoitti...

Joskus piti yrittää siivota kasa jäätynyttä sahanpurua. Tehtävä ei ollut helppo. Kasaa sai hakata ihan tosissaan palasiksi rautalapiolla vaikka koostumus ei ollut aivan optimaalinen, koska sahanpurukasa oli kastunut läpeensä vain pinnalta. Kuivempi sisus oli pehmeä.

Mitä ajattelit valmistaa?

 
11:36 ap. , Blogger Tiedemies kirjoitti...

Hassua. Lapsena mökillä teimme talvilomalla tietämättämme pykriittiä. Liiterin nurkassa oli kuivaa sahanpurua edellisen kesän puutalkoista. Augmentoimme sillä jäälle rakentamaamme lumiukkoa, kun tuuli oli pyyhkinyt jäältä lumet pois.

Ilmankos se kesti koko talven ja upposi jäiden mukana. :)

 
12:12 ip. , Blogger Markku kirjoitti...

Lumiukon minäkin ajattelin tehdä. Meidän takapihalla on sopivasti nurmivapaa vyöhyke. Jostain pitäisi saada vain riittävästi sahajauhoa, koska en viitsi alkaa keittää vessapaperista sellua niin suuria määriä, että sitä riittää lumiukkoon.

 
1:12 ip. , Blogger Tiedemies kirjoitti...

Hmm... Sahanpurua... Harmi, että mökki on jo myyty, siellä oli pihavajassa säkkitolkulla sahanpurua, jota käytettiin kuivikkeena ulkohuusissa. Tuolla seossuhteella lumiukkoon tarvittaisiin sellainen pari-kolme jätesäkillistä, jos tekee ihmisen kokoisen. (Luulen, että se menee kasaan kastuessaan)

 
2:15 ip. , Blogger Jari kirjoitti...

Kävisivätkö silputut asiakirjat? Ainakin minun työpaikallani silppua syntyy säkkikaupalla.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu