sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Poliittinen korrektius kirjaimellisesti tappaa.

Itäisen ja eteläisen Afrikan AIDS-kriisin (kymmeniä prosentteja väestöstä HIV-positiivisia) syyksi on osoittautumassa rinnakkaisten pitkäaikaisten seksisuhteiden yleisyys aluella.

Koska syytä ei ole saanut poliittisen korrektiuden takia ajatellakaan, miljoonat ihmiset kuolevat ennenaikaisesti. Kondominjakelukampanjat kun eivät auta, koska vaikka ihmiset suostuvat käyttämään kumeja satunnaisissa seksisuhteissa, ne jätetään pois vakisuhteissa, joita siis on usein monilla useita yhtä aikaa.

5 kommenttia:

1:33 ap. , Blogger Karambola kirjoitti...

Olen varmaankin tyhmä, mutta en oikein ymmärrä, miten poliittinen korrektius liittyy asiaan. Jos ryhdymme poliittisesti epäkorrekteiksi, alkavatko tyhmät neekerit sitten käyttää kortsua?

 
10:59 ap. , Blogger Markku kirjoitti...

Poliittinen korrektius liittyy asiaan siten, että afrikkalaisten meidän mittapuumme mukaan holtittomaan seksuaalikäyttäytymiseen viittaaminen AIDS-epidemian syynä ei todellakaan ole ollut poliittisesti korrektia.

Tämä poliittinen korrektius tappaa, koska se estää valistuksen suuntaamisen oikein eli monogamiaan kannustamiseen ja polygamian riskeistä varoittamiseen.

 
11:43 ip. , Blogger Karambola kirjoitti...

Ilmeisesti sitten vain Botswanassa ollaan poliittisesti korrekteja, koska jutun mukaan monogamiakampanjoita on järjestetty monissa muissa Afrikan maissa ja ne ovat toimineet hyvin.

 
11:11 ap. , Blogger Markku kirjoitti...

Tässä on nyt kyse länsimaalaisten poliittisesta korrektiudesta. Näitä valistuskampanjoitahan usein rahoittavat länsimaiset avustusorganisaatiot.

 
2:37 ip. , Blogger Karambola kirjoitti...

Ja noissa muissa maissa ei siis ole käytetty länsimaista rahaa?

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu