keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2007

Warp kirjoittaa asiaa "suvaitsevaisuususkonnosta". Keinupuiston "painukaa vittuun Suomesta suomalaiset" -töhryistä ja joidenkin nuorten maahanmuuttajien riehumisista huolimatta (ks. Warpin kirjoitus lähteineen) Hervanta on toistaiseksi ollut ihan hyvä paikka asua ja asuntojen hintakehitys omistajien kannalta suotuisaa. Ehkä kuitenkin ajankohtaiseksi tulee muutto johonkin lähikaupunginosista, jos suvaitsevaiston hurjimmat visiot tietyntyyppisen maahanmuuton rajusta lisäämisestä alkavat toteutua. Jos Hervannasta aletaan rakentaa etnogettoa ihan urakalla, se vaikuttaa taatusti negatiivisesti asuntojen hintoihin. Steve Sailer kirjoittaa appivanhempiensa hävinneen asuntonsa arvonalennuksen muodossa suuria summia juuri siitä syystä.

Jussi Halla-aho ei mennyt läpi Helsingin vaalipiirissä 2209 äänestää huolimatta. Halla-aho oli Perussuomalaisten sitoutumattomana ehdokkaana listansa äänikuningas mutta itse lista oli liian huono. Uudellamaalla hän olisi mennyt heittämällä läpi Soinin äänivyöryn ansioista. Olihan Halla-aholla yli kaksi kertaa enemmän ääniä kuin Soinin jälkeen kakkoseksi tulleella Lernerillä.

5 kommenttia:

9:05 ip. , Blogger Tiedemies kirjoitti...

Uskon ihan aikuisten oikeasti, että se kuva ja teksti ovat jonkun suomalaisen käsialaa. En ole kertaakaan nähnyt esimerkiksi poikani päiväkodin ympäristössä mitään merkkejä tuollaisesta asenteesta. Olen myös keskustellut muutaman (sekä suomalaisen että maahanmuuttajan) vanhemman kanssa Hervannasta noin yleensä, eikä kukaan ole kokenut asiaa tuolla tavalla. (viittaan siis edelleen siihen painukaa vittuun-kirjoitukseen)

Warpin tekstissä luetellaan laillisuusperiaatteella toimivan yhteiskunnan perusasioita. Sensijaan väite siitä, että suomalainen vankila olisi joku luksushotelli ulkomaalaiselle, on täyttä paskaa. Suomalaiset vankilat ovat EU:n mittapuun mukaan verraten ankeita paikkoja, joissa mm. pahoinpitelyitä tapahtuu tavan takaa. Ottaen huomioon, että vangeista kohtuullisen suuri osuus (ellei suurin osa) on ns. isänmaallista roskaväkeä, voisin kuvitella, ettei "elintasopakolainen" suomalaisessa vankilassa todellakaan pääse pahemmin viihtymään.

Esimerkiksi se Hevalin viiksekäs kaveri (eikös se ole se omistaja) on ihan helvetin mukava mies, työllistää useamman maahanmuuttajan ja tekee vielä kaiken lisäksi hyvää ruokaa. Sama juttu esimerkiksi Jalla Jalla:n ja Abu Fuadin kanssa. Kaikki ovat muslimeita.

Tämä keskustelu uhkaa mennä nykyään aivan vinoon. Halla-Aho ja kumppanit jaksavat aina paasata siitä, kuinka vaarallisia nämä ihmiset ovat. Eivät ne ole. Paskapäitä on joka paikassa ja eittämättä Lähi-Idässä on enemmän paskapäitä suhteessa populaatioon kuin täällä.

Mutta tämä salaliittohömppä on jo vähän liikaa.

 
11:12 ap. , Blogger Markku kirjoitti...

Siis hetkinen. Mikä salaliitto? Kerrotko minullekin mistä salaliitosta on kyse? Minä elän siinä käsityksessä, että jotkut poliitikot ovat esittäneet maahanmuuton lisäämistä kertaluokilla nykyisestä, ruotsalaiselle tasolle. Ruotsiinhan muutti noin 100 000 ihmistä viime vuonna ja Ruotsi on luvannut mm. kaikille irakilaisille turvapaikan.

En tietenkään ole sitä mieltä, että vankilat olisivat jonkinlaisia hotelleja. Vankiloissa on runsaasti luonnevikaisia ja väkivaltaisia ihmisiä.

Minulle on turha huomauttaa, että on olemassa mukavia ja hyvin integroituneita tai assimiloituja ainakin nominaalisesti muslimeja. Asia on aivan selvästi näin.

En kuitenkaan halua lähdettävän Ruotsin, Ranska, Britannian tai Alankomaiden tielle, koska sillä tiellä joudutaan ongelmiin.

 
3:01 ip. , Blogger Tiedemies kirjoitti...

No, ainakin Halla-Ahon jutuissa on ollut sellainen sävy, ja Ellilä (hänen äänekäs tukijansa) on väittänyt, että nyt on meneillään tietoinen projekti Suomen ja koko Euroopan muuttaminen islamilaiseksi teokratiaksi.

 
4:18 ip. , Blogger Markku kirjoitti...

Jaa. Luulin, että puhut jostain minun kirjoituksistani.

Nuo puheet islamilaisesta teokratiasta, joihin mihin viittaat, ovat kai jonkinlaista retoriikkaa. Eihän Välimeren rannoilla sijaitsevista islamilaisista maista yksikään ole teokratia.

Minun on kuitenkin hyvin vaikea kuvitella, että alkuperäisen etnisen ja uskonnollisen identiteettinsä säilyttäneiden n:n polven arabien yms. ja kantaväestön välille ei syntyisi vakavia jännitteitä esimerkiksi Ranskassa sukupolven kuluttua. Maahanmuutto ja kantaväestöä suurempi syntyvyys johtavat nominaalisten muslimien väestönosuuden moninkertaistumiseen nykyisestä. Enemmistöasemaa he eivät saavuta nykyiselläkään kasvunopeudella vielä ainakaan pariin sukupolveen. Jos kaikki menee hienosti, ehdimme vielä mukaan kehitykseen silloinkin.

 
1:35 ip. , Blogger reino kirjoitti...

Jos lopputulos on joka tapauksessa se, että Suomi islamisoituu, niin onko sillä mitään merkitystä, tapahtuuko se jonkin salaliiton toimesta vai ainoastaan päättäjien sinisilmäisen hölmöyden takia?

Tärkeämpänä noottina tuotakoon esille, että Tampereen parhaat kebabit tekee Suleima Rautatienkadulla. Paikan omistaja on suomalainen albiino, joka tiettävästi ei ole muslimi.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu