tiistaina, syyskuuta 01, 2009

Lady Gaga on itse asiassa aika taitava laulaja, vaikka musiikkivideoista ei sitä voi havaitakaan, ja Poker Face ihan kiva pikku kappale, kun LG esittää sen näin.

TTY:n torvensoittajien saksankielinen versio.

1 kommenttia:

12:47 ip. , Blogger Tiedemies kirjoitti...

Nykyaikaisen populaarimusiikin ongelma on siinä, että se saadaan usein kuulostamaan siltä, että kuka tahansa pystyisi esittämään, mikä ei tietenkään ole totta.

Useimmat nykyajan pop-artisteista ovat itseasiassa aika hyviä laulajia, mutta kuten sanoit, sitä ei pysty havaitsemaan radio- tai musiikkivideoversioista niiden tuotantotavan vuoksi. Laulu häivytetään ja sitä muokataan matkalla hyvin paljon.

Tällaiset "raakaversiot" sitten paljastavat jo paljon enemmän. Itse en enää kuuntele juurikaan popmusiikkia sellaisena kuin radiossa ja televisiossa esitetään, koska kappaleet on tungettu aivan liian täyteen kaikenlaisia koukkuelementtejä.

Hassua, että mainitsit juuri Poker Facen, koska kuulin sen radiosta taannoin ja kiinnitin huomiota lukuisiin tarpeettomiin efekteihin ja muuhun "ylituotantoon", joka siinä esiintyy, eikä se ole edes millään muotoa pahimmasta päästä nykypoppia.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu