lauantaina, huhtikuuta 03, 2010

Vesissä on eroja

Maistoimme ja arvostelimme Lähteenmäen Mikan kanssa tällä kertaa suomalaiset myydyimmät vaaleat lager-oluet (kolmosversiot). Testi tehtiin sokkotestinä. Arvostelussa mukana olivat Karhu, Lapin kulta, Olvi, Sandels, Koff ja Karjala.

Testin voittaja oli selkeästi Karjala. Pisteet olivat 3- ja 2,5. Toiseksi tuli Karhu pisteillä 2 ja 2,5. Jaetulla kolmannella sijalla olivat Lapin kulta ja Olvi pisteillä 1,5 ja 2 molemmille. Viidentenä Sandels pisteillä 1 ja 2+. Perää piti Koff pisteillä 1 ja 1,5.

Molemmat testaajat pitivät Karjalasta. Omasta mielestäni se oli selvästi luonteikkain kaikista. Olutravintola Konttorissa ainoa hanassa oleva kotimainen vaalea massalager on Karjala, eikä näköjään syyttä. Enpä taida nähdä tarpeelliseksi muuta kotimaista aivan joka marketista saatavissa olevaa vaaleaa lageria ostakaan.

2 kommenttia:

9:20 ap. , Blogger tommi kirjoitti...

Karjalassa on minusta jokin ikävä palaneen maku. Pidän itse eniten Lapin kullasta (toisena ehkä Koff noista, sikäli kun oikeasti osaan erottaa), mikä tietenkin kompremettoi kaikki makuarvostelmani oluiden maailmasta.

 
11:05 ap. , Blogger kattoratsastaja kirjoitti...

Minusta Karjala on selkeästi pahimman makuista kotimaisista lagereista. Se on jotenkin äitelää. Olen joskus jättänyt oluen ostamatta koska hanassa oli vain Karjalaa.

Muilla ei ole mielestäni suurtakaan eroa, ehkä Karhu erottuu hieman edukseen.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu