perjantaina, huhtikuuta 01, 2011

Asuntounelmat toteenMuuan afrikkalainen diktaattori, jonka henkilöllisyyttä en voi tässä paljastaa, on luvannut maksaa muhkean korvauksen siitä, että säilytän hänen hänen varojaan, koska hän epäilee, että hänen valtakautensa päättyy lähitulevaisuudessa. Nyt ei sitten tarvitse pihtailla ja alustavat suunnitelmat on teetetty.

Talosta tulee teräsrunkoinen nelisivuinen pyramidi ja sen seinät tulevat olemaan kokonaan vain sisäänpäin valoa päästävästä peililasista valmistetut. Taloon tulee neljä asuinkerrosta ja kellarikerros, jossa on teknisiä tiloja ja kolmen auton talli. Huipulla eli neljännessä kerroksessa on päämakuusviitti, johon kuuluu tilava makuuhuone, ylellinen kylpyhuone ja erillinen pieni aulatila, jossa on portaikko ja kulku hissiin. Kolmannessa kerroksessa on makuuhuoneita ja kylpyhuoneita sekä aulatila portaikkoineen. Toisessa kerroksessa on suuri juhlatilana toimiva olohuone, keittiö, ruokailutila, kirjasto sekä pari vierashuonetta. Ensimmäisessä kerroksessa on sisääntuloaula, avara kylpyläosasto kaksine saunoineen (turkkilainen ja suomalainen), uima-altaineen, puku- ja pesutiloineen sekä takkahuoneineen, johon kuuluu täysin varusteltu baarikeittiö. Alakerrassa on myös noin 10 hengen elokuvateatteri. Sisustusmateriaalit ovat kauttaaltaan tasokkaita ja sisustus on sisustusarkkitehdin suunnittelema.

Tontti on useiden hehtaarien kokoinen ja aidattu. Siihen kuuluu rantaviivaa, jonka läheisyydessä on yhdistetty rantasaunarakennus ja venelaituri sekä matala hiekkaranta. Talon välittömässä yhteydessä on suurikokoinen katettu terassi ja japanilainen kivipuutarha vesiputouksineen yms. härveleineen. Muu osa tontista valtaosaltaan tasaista ruohokenttää, jolla kasvaa jalopuustoa ajotien varrella. Tontilla on myös joitakin liikuntapaikkoja, kuten koripallo- ja tenniskentät.

2 kommenttia:

3:36 ip. , Blogger Evojeesus kirjoitti...

Parvekkeet, kuistit ja terassit unohtuivat...vai onko tuo jokin arktisen alueen tukikohta?

 
4:32 ip. , Blogger Markku kirjoitti...

Mainittiinhan siinä jälkimmäisessä kappaleessa takapihan suurikokoinen terassi. Ajattelin, ettei tuollainen pyramidi kaipaisi mitään parvekkeita.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu